Vinske destinacije

NE TRAŽI POVOD, NAĐI DRUŠTVO

Tajanstvena vinsko mesto

Vinska kuća Erdevik

Ako postoji mesto na vinskoj mapi Srbije gde ćete probati nešto zaista jedinstveno, onda je to Vinska kuća Erdevik. Svojom arhitekturom i stilom, savršeno uklopljena u ambijent obronaka Fruške gore, predstavlja odlično mesto za prijateljske susrete, ili organizaciju poslovnih ručkova i proslava. Rezervacije možete izvršiti putem kontakt telefona +381612118439, ili jednostavno putem instagram profila.

Tamo gde počinje nebo…

Vinarija Despotika

Šumadija. Sama reč kao da vam govori da treba da se prepustite uživanju svim čulima. Ukoliko želite potpun ugođaj, uparivanje vina i hrane, pogled na vinogorje, i posetu muzeja, onda ste na pravom mestu. Vinarija Despotika, prepoznatljiva po sjajnim vinima i možda najlepšim etiketama na kojima ćete pronaći i predloge za dobru knjigu ili muziku, predstavlja idealnu vinsku destinaciju. Kontakt info +38169 82 141 74.

U srcu Fruške gore

Vinarija Deurić

Fruška gora skriva brojne dragulje. Jedan od najvažnijih za vinsku kulturu jeste Vinarija Deurić. Smeštena na putu između dva manastira koji često upotpunjuju vinsku rutu, i tik uz banju Vrdnik, ova vinarija nudi fenomenalne vinske doživljaje, hranu i jedna vrlo često nagrađivana vina. Tu ćete okusiti čaroliju ukusa, udobno smešteni u prirodnom okruženju. Budite slobodni da ih kontaktirate +381 63 595 679.

Bez obzira na povod, vinske rute mogu predstavljati idealan način da jedan dan učinite drugačijim. Ako pak postoji neki veći razlog, kao na primer susret sa prijateljicom koja je doputovala na dva dana sa neke udaljene destinacije, onda joj pružite potpuni ugođaj sa putovanjem iznenađenja. Postoje brojne vinske destinacije. Odaberite onu koja vam u tom trenutku najviše godi. Najbolje su one na kojima vino možete “piti sa izvora”. To su ona vinska mesta koja nude potpuni ugođaj. Šetnja kroz vinograd, poseta podruma, degustacija vina uz lokalne specijalitete. Ne zaboravite da tog dana kreirate i foto uspomene. Ne zbog drugih, već samo zbog sebe. Zapamtite da ste tog dana bili važni samo sebi i svojim najbližim prijateljima. To je bio “vaš dan”!

Vinarija Vinarium smeštena u selu Banoštor pokraj Dunava, predstavlja odličnu destinaciiju za posetu vinograda i degustaciju vina. Na nepunih 30 km od Novog Sada, nalazi se ova živopisna vinarija i degustaciona sala koje podsećaju na prošla vremena. Od vinarije do vinograda ima samo 2 km, a na tako maloj razdaljini možete napraviti bezbroj dragih uspomena.