Marketing

Razvoj vašeg brenda i vinskog turizma

 

 

U našoj ponudi vršimo i usluge brendiranja vaših proizvoda. U kooperaciji Razvili smo brojne radove za renomirane vinske kuće i destilerije koje možete videti u prilogu. Kreiramo: etikete, poklon i ukrasna pakovanja. Kreiramo promotivne kampanje i razvijamo vašu turističku ponudu.

KOVAČEVIĆ S EDITION

Premium linija vina Kovačević predstavlja jedan iskorak na vinskoj sceni Srbije. Zahvaljujući poverenju koje nam je pružio gospodin Miroslav Kovačević, kreirali smo novi identitet premium linije vina.

KOVAČEVIĆ SPECIJALNA EDICIJA

Fruška gora je zaista jedna zadivljujuća, blaga i veoma blagorodna planina. Možda je i sama reč ”planina” veoma snažna za ove nepresušne bregove ukrašene voćnjacima i vinogradima, lekovitim biljem i starim manastirima. Možda je to jednostavno rečeno prava ”Simfonija”.

ARHANGEL PREMIUM RAKIJA

Rakija sa Tare. Stara sorta šljive Jakljanke nešto je za čim se traga i što bi trebalo očuvati. Ova endemska vrsta uspešno se neguje u porodici Jaraković, a pred publikom izlazi u jednom vrlo elegantnom a opet svečanom odelu.

KOVAČEVIĆ RAKIJA - LINIJA

različite su kulturne navike i potrebe u svim krajevima naše zemlje. Na jedan način se proizvodi i ispija rakija na jugozapadu Srbije, a na sasvim drugačiji na severu. Ono što je potrebno našim rakijama jeste svakako jedno novo i fino odelo. Katkad elegantno ili opušteno.

GIFT BOX PAKOVANJA

Ponekad je potrebno dragu osobu iznenaditi, uručiti joj prigodan poklon. Za ljubitelje vina možda nema ništa draže nego boca vina i vinske čaše. U jako dobrom kvalitetu izlazi gift box, osmišljen za prvo penušavo vino u proseko stilu.

ULJE OD SEMENA GROŽĐA

Potreba u proizvodnji jeste da se što više iskoriste resursi, i da zapravo se na materije nikada ne gleda kao na otpadne i neupotrebljive. Sve može biti izuzetno korisno a da toga nismo ni svesni. Etiketa koja krasi ulje od semena grožđa čini jednu vrlo lepu sliku iz prošlosti.

Pošaljite poruku

Contact Info

Kontaktirajte nas

Address: Sremski Karlovci

Hours: 08:00 – 22:00 Everyday

Phone: +381 60 063 24 27

Email: [email protected]